Merhaba...

1997 yılında kurmuş olduğumuz KERKÜK VAKFI inandığımız davanın hizmetinde ilkelerimizin kurumsallaştığı bir yuva olarak düşünülmüştür. Bu Vakıf, her zaman insana dönük faaliyetlerin yapılacağı ve kalıcı hizmetlerin programlanacağı bir dava ve kültür ocağı kimliğiyle bir platform görevini üstlenmektedir.
Biz herkese ve her kesime eşit mesafede olup doğruların savunucusu olarak yolumuza devam edeceğiz. Bu doğrultuda da Irak Türkmenlerinin davası ve geleceği için çalışma kulvarında öncü olup herkesi kucaklayan bir konumda olacağız.
Yıllardır yayınladığımız KARDAŞLIK dergisinin yanında üç lisanda onlarca esere imza atan bu kuruluş herkesi hizmete çağırıyor. Yolumuzdan şaşmadan ve ilkelerimizden taviz vermeden bu yolun yolcusuyuz ve öyle de kalacağız.
Herkese merhaba.

Erşat Hürmüzlü
Kerkük Vakfı Başkanı

KERKÜK VAKFININ BAŞKANI ERŞAT HÜRMÜZLÜ KERKÜK'TE TÜRKMEN KARDAŞLIK OÇAĞINI ZİYERET ETTİ

31-12-2019 salı Kerkük vakfı başkanı değerli abimiz ERŞAT HÜRMÜZLÜ Kerkük Türkmen Kardaşlık Ocağı nı zieyaret ederek bizleri onurlandırdı . ERŞAT HÜRMÜZLÜ ABİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER 2019 yılının son aylarında KERKÜK TÜRKMEN KARDAŞLIK OCAĞI KÜTÜPHANESİNE DEVR EDİLEN ŞEHİT DOÇ.DR.NECDET KOÇAK KİTAPLARINI İNCELEDİ ,BU KARARIN ÇOK İSABETLİ OLDUĞUNU BELİRTEREK EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLERİNİ SUNDU

KERKÜK VAKFININ BAŞKANI ERŞAT HÜRMÜZLÜ KEKÜKTE IRAK TÜRÜKMEN CEPHESİNİ ZİYARET ETTİ

Kerkük vakfın kitapları fuarda sergileniyor

#KerkükVakfı yayınları TÜYAP/38. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarında Ziyaretçilerini Bekliyor.02-10Kasım2019 gerçekleşecek kitap fuarında yurtiçi/yurtdışından 800 yayınevi,STK'larıyla birlikte KerkükVakfı’nın Türkçe,Arapça,İngilizce yayınları yer alacaktır. Salon12 Stant:12212 B

Kerkük Vakfı Genel Sekreteri Prof. Dr. Suphi Saatçi, Akdeniz Üniversitesinde “Mimar Sinan” konulu konferans verdi.

Kerküklü yüksek mimar ve akademisyen Prof. Dr. Suphi Saatçi’nin Konuşmacı Olduğu “Mimar Sinan” Konulu Konferans Genç MÜSİAD Antalya tarafından gerçekleşti.

3 Mayıs 2014 tarihinde vefat eden Vakfımızın Kurucu Başkanı

3 Mayıs 2014 tarihinde vefat eden Vakfımızın Kurucu Başkanı, Kerkük ve Türkmeneli hayranı, büyüğümüz, ağabeyimiz ve ülküdaşımız İzzettin Kerkük’ü vefatının beşinci yıl dönümünde rahmetle anıyoruz. Erşat Hürmüzlü Kerkük Vakfı BaşkanıGg

Bir Türkmen Edebiyatçının Kerkük Tutkusu “

Bir Türkmen Edebiyatçının Kerkük Tutkusu “ Kerkük Üniversitesi Türkmen Öğrenciler Heyeti tarafından “Bir Türkmen Edebiyatçının Kerkük Tutkusu “ adlı hazırlanan semir, Değerli Şair Yazar Kemal Beyatlı beylerin sunumuyla gerçekleşti. Seminer, Türkçe Bölüm başkanı sayın Dr. Mehmet Ali Şerif’in konuşmalarıyla açılış yapıldıktan Sonra, sayın BEYATLI Kerkük’ün değeri hakkındaki fikir ve düşüncelerini ister yazdığı Eseler’den ve yaşadığı anılardan bahsederek, katılan öğrencileri aydınlattı.

Sayfalar

Kerkük Vakfı RSS beslemesine abone olun.