Türkmen hanımları Ataköy Yunus Emre kültür merkezinde sergi açtılar

Resim, el sanatları ve tasarımla ilgili sergidir 12-18 tarihleri arası sergi devam edecek

Kerkük Vakfı başkanı  Erşat Hürmüzlü ve beraberindekiler sergiyi ziyaret ederek desteklerinize bildirdiler

Okuru Yazarıyla, Yayıncısıyla Buluşturan Fuar 37. ULUSLARARASI İSTANBUL KİTAP FUARINDA KERKÜK VAKFI YERİNİ ALMIŞTIR ....SALON 4 NO 4222 FUAR ADI: 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı TARİH: 10 - 18 Kasım 2018 ZİYARET SAATLERİ: Hafta sonu : 10.00-20.00 Hafta içi : 10.00-19.00 (18 Kasım : 10.00-19.00) YER: Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi - Büyükçekmece / İSTANBUL

Yıllardır Türkmen halkının meşru haklarını gasp etmeye kalkışan cihetler bir kez daha şaibeli bir seçim akabinde bazı seçim sandıklarının açılmaması bile göz ardı edilerek sonuçların daha önce ilan edildiği şekilde tespit edildiğini ilan ettiler.

TÜRKMEN halkı son 100 yılda türlü zulum ve kahra maruz kalmış, arazileri gasp edilmiş, eğitim hakları törpülenmiş ve siyasi haklarından mahrum edildikleri gibi çok şehit vermişler ve bir çoğu suçsuz olduğu halde hapse tıkandı.

Türkmen Edebiyatının büyük değeri, Türkmeneli ve Tuzhurmatu’nun mümtaz evladı Ali Marufoğlu hakkın rahmetine kavuşmuştur. Allah rahmet eylesin. Türkmen toplumunun başı sağ olsun.

Kerkük Vakfı olarak uzun zaman Irak Türkmenleri Meclis Başkanlğını üstlenen Dava arkadaşımız Yunus Bayraktar’ın vefat haberini derin bir üzüntü ile duymuş bulunuyoruz. Hakka yürüyen dostumuza Allah’tan rahmet

Sayfalar